Oferta a fost tranzactionata!

Dristor•Auchan•2 cam•semidec•et.2•mob,utilat complet•89.500 EUR

Bucuresti,  Dristor

ID:Pyf008B3570

89.500€

Descriere apartament

O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita, dar cum ar fi ca si locuinta ta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul PYF REAL ESTATE ( www.pyfrealestate.ro) pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin.



PYF REAL ESTATE va propune, prin agentul zonei Eduard F., spre vanzare, un apartament, confort 1, de compartimentare semidecomandat , situat in zona Dristor, mai exact pe Bd.Ramnicu Sarat,  in imediata apropiere a mijloacelor de transport in comun (statia de metrou Dristor la 9 minute de mers pe jos si statia STB Ramnicu Valcea la 4 minute de mers pe jos) ,intr-un bloc construit in anul 1985, anvelopat. Apartamentul este compus din 2 camere si este compartimentat astfel : dormitor ,  living , baie , debara , vestibul , camara ,hol , debara , bucatarie si balcon este situat la etajul 2\9 si are destinatie locuinta\birou. Are o suprafata utila de 51.24 mp , la care se adauga si un balcon inchis, cu o suprafata de 2.99 mp, suprafata totala a apartamentului fiind de 54.26 mp , acesta beneficiaza de finisaje de calitate ridicata si anume podele cu parchet\gresie, pereti cu lavabila\faianta, termopane pvc, usa intrare din metal , boiler 50l apa calda pentru baie fara debransare (exista robinet pentru a face oricand transferul la sistemul contorizat) , apometre si repartitoare wireless , aplicatie mobila pentru asociatie , camere video in bloc.. Fiind renovat complet au fost schimbate instalatiile sanitare , electrice adaugandu-se circuite de cupru (2.5mm).Incalzirea apartamentului se realizeaza prin termoficare. Apartamentul se vinde complet mobilat\utilat cu aragaz , cuptor , masina de spalat vase , spatiu de luat masa , mobilier , dressing. Baia apartamentului beneficiaza de mobilier de baie si este dotata cu cada, obiecte sanitare si ventilatie. Apartamentul beneficiaza de loc de parcare cu posibilitate in strada (se poate gasi cu usurinta in zona). Nu aveti masina? Nu exista nici o problema, deoarece zona Dristor dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes : metrou, autobuz, zona comerciala, supermarket, fast-food, mall, cinema, benzinarie, parc, restaurant/pub, scoala/gradinita.



Curiozitatea va este starnita? Echipa PYF REAL ESTATE va invita la vizionare, pentru a vedea cu ochii dumneavoastra toate aceste avantaje, avantaje dobandite prin cumpararea acestui apartament la pretul de 89.500 EURO. Doriti mai multe informatii sau aceasta oferta nu este ceea ce cautati? Nici o problema! Echipa PYF REAL ESTATE este bucuroasa sa va ajute sa alegeti cea mai buna casa pentru dvs. si familia dumneavoastra si de aceea va invitam sa ne contactati | ID intern : Pyf008B3570



Put You First nu este doar un motto, este misiunea noastra! Pyf Real Estate percepe un comision de 50% din contravaloarea unei chirii lunare pentru intermedierea unei tranzactii de inchiriere sau 2% din valoarea de achizitie a unui bun imobil pentru intermedierea unei tranzactii de vanzare-cumparare. 



Din cauza numarului mare de oferte si a fluctuatiei pietei imobiliare informatiile din oferta pot suferi modificari atat in sens apreciativ, cat si in sens depreciativ, de asemenea, este posibil sa nu mai fie de actualitate la momentul prezentarii. Pentru clarificarea acestor aspecte va rugam solicitati actualizarea ofertei \ ofertelor dorite! De asemenea Pyf Real Estate este operator de date cu caracter personal, in conformitate cu reglementarile in vigoare. Pentru vizionarea unei ofere din portofoliul nostru va trebui semnat un contract de colaborare iar agentii nostri va vor cere un act de identitate pentru a completa acest contract. Neprezentarea acestui act poate conduce la neprogramarea sau anularea vizionarii ofertei dorite.


Caracteristici apartament

  • Zona: Dristor
  • Suprafata utila: 55 mp
  • Numar Dormitoare: 1
  • Compartimentare: semidecomandat
  • Etaj: 2/9
  • Numar Bai: 1
  • Numar Balcoane: 1
  • Numar Camere: 2
  • An Constructie: 1985
  • Locuri Parcare: 1/posibilitate in strada
  • Clasa Energetica: A

Caracteristici generale apartament

  •  Acces:Mixt

     Acces internet:Fibra optica Wireless

     Balcoane:Inchis

     Bucatarie:Mobilata Inchisa Da Utilata

     Calorifere:Da

     Destinatie:Locuinta/Birou

     Dotari:Cuptor microunde Hota Aragaz Dressing Dependinte Jaluzele Masina vase Interfon Boiler

     Electrocasnice:Cuptor microunde Hota Aragaz Masina de spalat vase

     Ferestre:PVC

     Geam baie:Nu

     Incalzire:Termoficare

     Interfon:Da

     Izolatii termice:Exterior Interior

     Lift:Lift

     Mobilat:Complet Modern

     Pereti:Faianta Lavabil

     Podele:Parchet Gresie

     Servicii:Menaj Administrare

     Stadiu Finisare:Finalizat

     Strazi:Asfaltate

     Structura Casa:Beton

     Tip Imobil:Bloc

     Tip Structura Bloc:Monolit

     Usa intrare:Metal

     Utilitati:Gaz Canalizare Apa Internet Curent

     Vecinatati Spatii:Metrou Autobuz Zona comerciala Banca Supermarket Cinema Fastfood Trafic Pietonal Intersectie circulata Benzinarie Hotel Central Parc Mall Restaurant/pub Scoala/gradinita Piata

     Vedere:Spate

     Zidarie:Caramida

Harta

Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe