Oferta a fost tranzactionata!

Rahova, 2 camere 48 mp, 3/9, mob/utilat, 80 000 euro

Bucuresti,  Rahova

ID:Pyf011B2985

80.000€

Descriere apartament

O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita, dar cum ar fi ca si locuinta ta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul PYF REAL ESTATE ( www.pyfrealestate.ro) pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin.



PYF REAL ESTATE va propune, prin agentul zonei Ana M, spre vanzare, un apartament, confort 1, avand vederea pe fata, situat in zona Rahova, mai exact in zona Margeanului- Petre Ispirescu in imediata apropiere a mijloacelor de transport in comun ( 226, 139, 96) , situate la numai 160 de metri de usa blocului. Bloc, construit in anul 1985 avand structura monolit, accesul in bloc fiind mixt, cu interfon, are 4 apartamente pe etaj precum si lift.  Apartamentul  este compus din 2 camere, avand 1 dormitor, 1 baie si 1 bucatarie, fiind situat la etajul 3/9 si are destinatie birou, locuinta. Avand o suprafata utila de 67 mp, si o compartimentare semidecomandata beneficiind de finisaje de calitate superioara si anume ferestre: pvc; incalzire prin termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele:Parchet, gresie; usa intrare:Uşă metalică. Incalzirea apartamentului se realizeaza prin termoficare , beneficiind si de Aer condiţionat marca DAIKIN Multisplit, unităţile interne fiind încastrate în tavan.  Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat ca in poze ( canapea extensibila, pat, dressing, televizor, aragaz, hota, spatiu de luat masa). De asemenea bucataria este complet mobilata si utilata fiind inchisa. Baia apartamentului beneficiaza de mobilier de baie si este dotata cu cada, obiecte sanitare si sistem de ventilatie. Apartamentul nu beneficiaza de 1 loc de parcare, dar  se poate gasi cu usurinta in zona posibilitate in strada .Nu aveti masina? Nu exista nici o problema, deoarece zona Rahova dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, supermarket ( Mega Image la nici 5 minute iar Complexul Comercial Vulcan aflandu-se la mai putin de 7 minute de bloc. Curiozitatea va este starnita? Echipa PYF REAL ESTATE va invita la vizionare, pentru a vedea cu ochii dumnevoastra toate aceste avantaje, avantaje dobandite prin cumpararea acestui apartament la pretul de 80 000 Euro.



Doriti mai multe informatii sau aceasta oferta nu este ceea ce cautati? Nici o problema! Echipa PYF REAL ESTATE este bucuroasa sa va ajute sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dvs si de aceea va invitam sa ne contactati pentru ca, impreuna, sa gasim cea mai buna solutie locativa pentru dumneavoastra.



| ID intern: Pyf011B2985 Put You First nu este doar un motto, este misiunea noastra! Pyf Real Estate percepe un comision de 50% din contravaloarea unei chirii lunare pentru intermedierea unei tranzactii de inchiriere sau 2% din valoarea de achizitie a unui bun imobil pentru intermedierea unei tranzactii de vanzare-cumparare. La semnarea contractului de inchiriere proprietarii percep, in avans, plata 1 luni de chirie si contravaloarea unei chirii ca si garantie contractuala!


Caracteristici apartament

  • Zona: Rahova
  • Suprafata utila: 48 mp
  • Numar Dormitoare: 1
  • Compartimentare: decomandat
  • Etaj: 3/9
  • Numar Bai: 1
  • Numar Balcoane: 1
  • Numar Camere: 2
  • An Constructie: 1985
  • Locuri Parcare: 1/posibilitate in strada
  • Clasa Energetica: B

Caracteristici generale apartament

  •  Acces:Mixt

     Acces internet:Wireless

     Aer Conditionat:Da

     Balcoane:Incorporat

     Bucatarie:Mobilata Utilata

     Calorifere:Da

     Destinatie:Birou Locuinta

     Dotari:Interfon Dressing Jaluzele TV Masina rufe Aragaz Frigider Aer Conditionat Hota Cuptor microunde TV

     Electrocasnice:Masina de spalat rufe Aragaz Frigider Hota TV Cuptor microunde

     Ferestre:PVC

     Geam baie:Da

     Incalzire:Termoficare

     Interfon:Da

     Izolatii termice:Fara

     Lift:Lift

     Mobilat:Complet Modern

     Pereti:Lavabil Faianta

     Podele:Gresie Parchet

     Servicii:Administrare Menaj

     Stadiu Finisare:Finalizat

     Strazi:Asfaltate

     Structura Casa:Caramida

     Tip Imobil:Bloc

     Tip Structura Bloc:Monolit

     Usa intrare:Metal

     Utilitati:Gaz Canalizare Apa Curent CATV Telefon Internet

     Vecinatati Spatii:Autobuz Zona comerciala Supermarket Fastfood Trafic Pietonal Intersectie circulata Benzinarie Hotel Parc Mall Restaurant/pub Scoala/gradinita Central

     Vedere:Mixta

     Zidarie:Caramida

Harta

Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe