Oferta a fost tranzactionata!

Militari,Pacii,3 camere,et.9/10,85mp,2 balcoane,nemob/neutilat,ideal investitie,boxa inclusa

Bucuresti,  Militari

ID:Pyf001B2336

92.000€

Descriere apartament

O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita, dar cum ar fi ca si locuinta ta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul PYF REAL ESTATE pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin. PYF REAL ESTATE va propune, spre vanzare, un apartament situat in zona Militari - pe strada Bd. Iuliu Maniu, in imediata apropiere de metrou, autobuz, zona comerciala, banca, supermarket, cinema, fastfood, trafic pietonal, intersectie circulata, benzinarie, piata, hotel, central, parc, mall, restaurant/pub, centru universitar, scoala/gradinita, spatii industriale, centru logistic, intr-un imobil construit in anul 2022.



Apartamentul , renovat ( finalizat ) in anul 2022, compus din 3 camere, avand 2 dormitoare, 2 bai si bucatarie, este situat la etajul 8/10 si are destinatie locuinta. Avand o suprafata totala de 85mp si o suprafata utila de 101mp dar si o compartimentare decomandat , apartamentul a fost recent renovat ( finalizat ) avand finisaje de calitate ridicata si anume parchet, gresie, marmura, granit, calorifere: da; ferestre: pvc; incalzire: centrala proprie; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie, marmura, granit; usa intrare: metal, pvc, faianta, lavabil,metal.



Apartamentul este spatios, perfect pentru serile linistite in familie, departe de grijile cotidiene, dar si pentru conceptul de Work from Home prea bine intalnit in aceasta perioada. Totodata, apartamentul are 2 balcoane, suprafata acestora fiind de 7,8mp si 8,7mp, potrivite pentru un mic dejun sau o cafea savurata dimineata, ori un pahar de vin la finalul zilei, privelistea fata de care beneficiaza acest apartament fiind de asemenea un avantaj. Atmosfera care va asteapta, este una placuta atat vara cat si iarna, apartamentul dispunand de centrala proprie si aer conditionat. Avantajul acestui apartament, care este de altfel si cel mai important aspect al vietii cotidiene, este locul de parcare ( poate fi achizionat separat) .Nu aveti masina? Nu exista nici o problema, deoarece zona Militari dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, mijloace de transport in comun(metrou Pacii si STB la 100 metri), hipermarketuri(Complex comercial Militari Shopping Center,Metro Militari,Carrefour) si restaurante(restaurantele din incinta).



Zona linistita cu trafic redus, ferita de aglomeratia urbana prea bine cunoscuta. Spatiu, confort, aer curat : sunt cateva dintre beneficiile acestui apartament, pregatit pentru a deveni caminul dvs. Curiozitatea va este starnita? Echipa PYF REAL ESTATE va invita la vizionare, pentru a vedea cu ochii dumnevoastra toate aceste avantaje, avantaje dobandite prin vanzare acestui apartament la pretul de doar 92000EUR. Doriti mai multe informatii sau aceasta oferta nu este ceea ce cautati? Nici o problema! Echipa PYF REAL ESTATE , prin agentul zonei George D, suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dvs si de aceea va invitam sa ne contactati pentru ca, impreuna, sa gasim cea mai buna solutie locativa pentru dumneavoastra. | ID intern: Pyf001B2333


Caracteristici apartament

  • Zona: Militari
  • Suprafata utila: 85 mp
  • Numar Dormitoare: 2
  • Compartimentare: decomandat
  • Etaj: 9/10
  • Numar Bai: 2
  • Numar Balcoane: 2
  • Numar Camere: 3
  • An Constructie: 2022
  • Locuri Parcare: 1/contra cost
  • Clasa Energetica: A

Caracteristici generale apartament

  •  Acces:Mixt

     Acces internet:Wireless

     Aer Conditionat:Da

     Balcoane:Nu este inchis

     Bucatarie:Nemobilata Da

     Calorifere:Da

     Destinatie:Locuinta

     Dotari:Boxa

     Electrocasnice:Fara

     Ferestre:PVC

     Geam baie:Nu

     Incalzire:Centrala proprie

     Interfon:Da

     Izolatii termice:Exterior

     Lift:Lift

     Mobilat:Nemobilat

     Pereti:Faianta Lavabil

     Podele:Parchet Gresie Marmura, granit

     Servicii:Administrare Paza

     Stadiu Finisare:Finalizat

     Strazi:Asfaltate

     Structura Casa:Caramida

     Tip Imobil:Bloc

     Tip Structura Bloc:Monolit

     Usa intrare:Metal

     Utilitati:Gaz Canalizare Apa Curent

     Vecinatati Spatii:Metrou Autobuz Zona comerciala Banca Supermarket Cinema Fastfood Trafic Pietonal Intersectie circulata Benzinarie Piata Hotel Central Parc Mall Restaurant/pub Centru universitar Scoala/gradinita Spatii industriale Centru logistic Terenuri

     Vedere:Fata

     Zidarie:Caramida

Harta

Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe