Oferta a fost tranzactionata!

HerastrauParcul Bordei, Garsoniera 65mp, p/8, mob/utilat terasa generoasa, 680 euro

Bucuresti,  Herastrau

ID:Pyf011B1969

680€ / luna

Descriere apartament

O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita, dar cum ar fi ca si locuinta ta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul PYF REAL ESTATE pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin.



PYF REAL ESTATE va propune, spre inchiriere, un Apartamente situat in zona Herastrau - Parcul bordei, pe strada Zagazului , in imediata apropiere a Parcul bordei si a  autobuz, zona comerciala, banca, supermarket, fastfood, trafic pietonal, intersectie circulata, hotel, parc situat la 2 minute, intr-un imobil construit in anul 2000. Apartamentul compus din 1 camere, avand 1 dormitoare, 1 bai si 1 bucatarie, este situat la etajul parter/8 si are destinatie locuinta, birou. Avand o suprafata totala de 65 si o suprafata utila de 50 dar si o compartimentare decomandat , Apartamente a fost recent finalizat aflandu-se la prima inchiriere si  avand finisaje de calitate ridicata si anume parchet, gresie, calorifere: da; ferestre: pvc; incalzire: centrala proprie, termoficare; pereti: lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal, pvc, lavabil,metal. Apartamente are bucatarie da, mobilata, utilata, deschisa, si se vinde complet mobilat si utilat, cu obiecte de mobilier atent alese, imbinand stilul modern si confortul, asa ca ia-ti hainele si vino in noul tau ACASA. Veti gasi aici camere cu pat de mijloc si canapea extensibila, plus mobilier ultramodern, baie cu cada si sistem de ventilatie si o bucatarie mobilata si utilata cu ( plita si cuptor incorporate, hota, spatiu de luat masa, combina frigorifica). Apartamente este spatios, perfect pentru serile linistite in familie, departe de grijile cotidiene, dar si pentru conceptul de Work from Home prea bine intalnit in aceasta perioada. Totodata, Apartamentul are o terasa, potrivita pentru un mic dejun sau o cafea savurata dimineata, ori un pahar de vin la finalul zilei, privelistea mixta de care beneficiaza acest apartament fiind de asemenea un avantaj. Atmosfera care va asteapta, este una placuta atat vara cat si iarna, apartamentul dispunand de centrala proprie si aer conditionat.  .Nu aveti masina? Nu exista nici o problema, deoarece zona Herastrau dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, mijloace de transport in comun. Zona linistita cu trafic redus, ferita de aglomeratia urbana prea bine cunoscuta. Spatiu, confort, aer curat : sunt cateva dintre beneficiile acestui apartament, pregatit pentru a deveni caminul dvs. Curiozitatea va este starnita? Echipa PYF REAL ESTATE va invita la vizionare, pentru a vedea cu ochii dumnevoastra toate aceste avantaje, avantaje dobandite prin inchiriere acestui apartament la pretul de doar 700.



Doriti mai multe informatii sau aceasta oferta nu este ceea ce cautati? Nici o problema! Echipa PYF REAL ESTATE , prin agentul zonei Ana M, suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dvs si de aceea va invitam sa ne contactati pentru ca, impreuna, sa gasim cea mai buna solutie locativa pentru dumneavoastra. | ID intern: Pyf011B1969


Caracteristici apartament

  • Numar Camere: 1
  • Zona: Herastrau
  • Suprafata utila: 50 mp
  • Numar Dormitoare: 1
  • Compartimentare: decomandat
  • Etaj: parter/8
  • Numar Bai: 1
  • Apartamente pe palier: 5
  • An Constructie: 2000
  • Clasa Energetica: A

Caracteristici generale apartament

  •  Acces:Mixt

     Acces internet:Wireless

     Aer Conditionat:Da

     Balcoane:Fara

     Bucatarie:Da Mobilata Utilata Deschisa

     Calorifere:Da

     Destinatie:Birou Locuinta

     Dotari:Masina rufe Aer Conditionat Aragaz

     Electrocasnice:Masina de spalat rufe Aragaz Cuptor microunde Hota TV

     Ferestre:PVC

     Geam baie:Nu

     Incalzire:Termoficare Centrala proprie

     Interfon:Da

     Izolatii termice:Exterior Interior

     Lift:Lift

     Mobilat:Complet Lux Modern

     Pereti:Lavabil

     Podele:Gresie Parchet

     Servicii:Administrare Paza Menaj

     Stadiu Finisare:Finalizat

     Strazi:Asfaltate

     Structura Casa:Caramida

     Tip Imobil:Bloc

     Tip Structura Bloc:Monolit

     Usa intrare:Metal

     Utilitati:Gaz Telefon Internet Canalizare Curent

     Vecinatati Spatii:Autobuz Zona comerciala Banca Supermarket Trafic Pietonal Intersectie circulata Hotel Parc Fastfood

     Vedere:Mixta

     Zidarie:Caramida

Harta

Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe