Oferta a fost tranzactionata!

Pantelimon,Spital,garsoniera,dec,8\10,mob\utilat complet,28000Euro

Bucuresti,  Pantelimon

ID:Pyf013B2367

28.000€

Descriere apartament

O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita, dar cum ar fi ca si locuinta ta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul PYF REAL ESTATE ( www.pyfrealestate.ro) pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin.


          PYF REAL ESTATE va propune, prin agentul zonei Diana P, spre vanzare, o garsoniera, confort 2, avand vedere spre zona verde, situat in zona Pantelimon, mai exact pe strada  Aurului in imediata apropiere a mijloacelor de transport in comun ( 14,55, 104,N102) , situate la numai .150 de metri de usa bloc. Imobilul , construit in anul 1972 avand structura monolit se afla situat in planul 2 de blocuri, departe de agitatia zilnica a orasului. Accesul in bloc se realizeaza prin fata, avand  interfon si un numar de 4 apartamente pe etaj precum si lift Apartamentul a fost renovat in anul 2010 si este compus din 1 camera, avand 1 dormitor, 1 baie si 1 bucatarie, fiind situat la etajul 8/10 si are destinatie rezidentiala Avand o suprafata totala de 23 mp si o compartimentare decomandata, apartamentul  beneficiaza de finisaje de calitate si anume calorifere, ferestre pvc, termoficare, faianta, lavabil, parchet, gresie, usa metalica. Incalzirea apartamentului se realizeaza prin termoficare si calorifere. Apartamentul  se vinde complet mobilat, cu mobilier in stare buna, utilat ( pat mijloc, dulapuri, mobilier bucatarie, aragaz, frigider, masina de spalat rufe, obiecte sanitare). De asemenea bucataria este complet mobilata si utilata fiind inchisa . Baia apartamentului beneficiaza de mobilier de baie si este dotata cu cada, obiecte sanitare si sistem de ventilatie. Apartamentul NU  beneficiaza  de parcare dar se poate gasi cu usurinta in zona fiind posibilitate de a parca si in strada .Nu aveti masina? Nu exista nici o problema, deoarece zona Pantelimon dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, supermarket ( Mega Image si ProfiCity la nici 2 minute) . Daca va place linistea, aerul curat si plimbarile lungi atunci apartamentul este ideal deoaarece in zona imobilului, la mai putin de 50 metri se afla Parcul Ecologic Dobroiesti. Cand va plictisiti de el, la numai 4 minute departare de bloc puteti gasi Parcul Morarilor ( recent reamenajat), Parcul Florilor precum si complexul sportiv Ion Tiriac. 



          Curiozitatea va este starnita? Echipa PYF REAL ESTATE va invita la vizionare, pentru a vedea cu ochii dumnevoastra toate aceste avantaje, avantaje dobandite prin cumpararea acestui apartament la pretul de doar 28.000 EURO. Doriti mai multe informatii sau aceasta oferta nu este ceea ce cautati? Nici o problema! Echipa PYF REAL ESTATE este bucuroasa sa va ajute sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dvs si de aceea va invitam sa ne contactati pentru ca, impreuna, sa gasim cea mai buna solutie locativa pentru dumneavoastra. | ID intern: Pyf013B2367



                                   Put You First nu este doar un motto, este misiunea noastra!


Pyf Real Estate percepe un comision de 50% din contravaloarea unei chirii lunare pentru intermedierea unei tranzactii de inchiriere sau 2% din valoarea de achizitie a unui bun imobil pentru intermedierea unei tranzactii de vanzare-cumparare. 

Caracteristici apartament

  • Zona: Pantelimon
  • Suprafata utila: 23 mp
  • Numar Dormitoare: 1
  • Compartimentare: decomandat
  • Etaj: 8/10
  • Numar Bai: 1
  • Numar Balcoane: 1
  • Numar Camere: 1
  • An Constructie: 1972
  • Locuri Parcare: 1/posibilitate in strada
  • Clasa Energetica: A

Caracteristici generale apartament

  •  Acces:Fata

     Acces internet:Wireless Fibra optica

     Balcoane:Fara

     Bucatarie:Da Inchisa Mobilata Utilata

     Calorifere:Da

     Destinatie:Birou Locuinta/Birou Locuinta

     Dotari:Frigider Aragaz TV Dressing Jaluzele Interfon TV Masina rufe

     Electrocasnice:TV Aragaz Frigider Masina de spalat rufe

     Ferestre:PVC

     Geam baie:Da

     Incalzire:Termoficare

     Interfon:Da

     Izolatii termice:Interior Exterior

     Lift:Lift

     Mobilat:Complet Stare Buna Modern

     Pereti:Lavabil Faianta

     Podele:Parchet Gresie

     Servicii:Administrare Menaj

     Stadiu Finisare:Finalizat

     Strazi:Asfaltate

     Structura Casa:Caramida

     Tip Imobil:Bloc

     Tip Structura Bloc:Monolit

     Usa intrare:PVC

     Utilitati:Canalizare Gaz CATV Internet Curent Apa

     Vecinatati Spatii:Restaurant/pub Scoala/gradinita Autobuz Supermarket Zona comerciala Banca Fastfood Trafic Pietonal Parc

     Vedere:Spate

     Zidarie:Caramida

Harta

Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe