Oferta a fost tranzactionata!

DrumulTaberei,Favorit,Garsoniera,MobUtilata,Parter,45000Euro

Bucuresti,  Drumul Taberei

ID:Pyf010B3657

45.000€

Descriere garsoniera

    O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita, dar cum ar fi ca si locuinta ta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul PYF REAL ESTATE ( www.pyfrealestate.ro) pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin.


    PYF REAL ESTATE va propune, prin agentul zonei Leonard M, spre vanzare, o Garsoniera, avand destinatie de locuinta, situata in zona Drumul Taberei, pe Strada Sibiu la numai 50 de metri de statia de metrou Favorit  precum si de mijloace de transport in comun ( 69\93\105,168,368 ) Garsoniera , situata la etajul P\9, intr-un bloc garsoniere avand o structura monolit , construit in anul 1977, este decomandat si are suprafata utila de 31mp si o suprafata construita de 34mp, avand 1 balcon cu o suprafata de 3mp. Garsoniera, confort 1 renovata in anul 2020, beneficiaza de finisaje clasice ( parchet, gresie, termopane pvc, faianta, lavabil, , usa acces metal), avand o bucatrie , de vanzare stare buna mobilata si utilata, avand ( aragaz, frigider, masina de spalat rufe, hota, cuptor microunde, tv ) fiind ideala pentru investitie sau pentru a fi renovata pe gustul viitorului proprietar. Garsoniera beneficiaza de termoficare avand calorifere precum si toate utilitatile necesare. Blocul este reabilitat termic, scara imobilului fiind curata si intretinuta , avand 6 apartamente pe palier, avand interfon si lift. Costurile de intretinere sunt mici iar accesul in bloc este fata iar vederea Garsoniere este pe laterala, departe de zgomotul traficului specific bulevardului. Garsoniere beneficiaza de pozitionarea propice unde se poate gasi cu usurinta un loc de parcare sau se poate obtine cu usurinta de la primaria de sector. Nu aveti masina? Nu exista nici o problema, deoarece zona Drumul Taberei dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, avand in apropiere metrou, autobuz, zona comerciala, banca, supermarket, cinema, fastfood, trafic pietonal, intersectie circulata, benzinarie, piata, hotel, parc, mall, restaurant/pub, centru universitar, scoala/gradinita, Curiozitatea va este starnita? Echipa PYF REAL ESTATE va invita la vizionare, pentru a vedea cu ochii dumnevoastra toate aceste avantaje, avantaje dobandite prin cumpararea acestei Garsoniere la pretul de doar 44999 Euro(sau 47000Mobilata si utilata) . Doriti mai multe informatii sau aceasta oferta nu este ceea ce cautati? Nici o problema! Echipa PYF REAL ESTATE este bucuroasa sa va ajute sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dumneavoastra si de aceea va invitam sa ne contactati | ID intern: Pyf010B3657



         Put You First nu este doar un motto, este misiunea noastra!


      Pyf Real Estate percepe un comision de 50% din contravaloarea unei chirii lunare pentru intermedierea unei tranzactii de inchiriere sau 2% din valoarea de achizitie a unui bun imobil pentru intermedierea unei tranzactii de vanzare-cumparare. La semnarea contractului de inchiriere proprietarii percep, in avans, plata 1 luni de chirie si contravaloarea unei chirii ca si garantie contractuala!


                                 Din cauza numarului mare de oferte si a fluctuatiei pietei imobiliare informatiile din oferta pot suferi modificari atat in sens apreciativ, cat si in sens depreciativ, de asemenea, este posibil sa nu mai fie de actualitate la momentul prezentarii. Pentru clarificarea acestor aspecte va rugam solicitati actualizarea ofertei/ ofertelor dorite! De asemenea Pyf Real Estate este operator de date cu caracter personal, in conformitate cu reglementarile in vigoare. Pentru vizionarea unei ofere din portofoliul nostru va trebui semnat un contract de colaborare iar agentii nostri va vor cere un act de identitate pentru a completa acest contract. Neprezentarea acestui act poate conduce la neprogramarea sau anularea vizionarii ofertei dorite.

Caracteristici garsoniera

  • Zona: Drumul Taberei
  • Suprafata utila: 31 mp
  • Numar Dormitoare: 1
  • Compartimentare: decomandat
  • Etaj: parter/10
  • Numar Bai: 1
  • Numar Balcoane: 1
  • Numar Camere: 1
  • An Constructie: 1977
  • Locuri Parcare: 1/posibilitate in strada
  • Clasa Energetica: A

Caracteristici generale garsoniera

  •  Acces:Fata

     Balcoane:Inchis Termopan

     Bucatarie:Da Mobilata Utilata Inchisa

     Calorifere:Da

     Destinatie:Locuinta Birou Locuinta/Birou

     Dotari:Aragaz Masina rufe TV Interfon Dressing Cuptor microunde Aer Conditionat Hota

     Electrocasnice:Cuptor microunde Hota Aragaz Frigider Masina de spalat rufe TV

     Ferestre:PVC

     Geam baie:Nu

     Incalzire:Termoficare

     Interfon:Da

     Lift:Lift

     Mobilat:Stare Buna Complet Modern

     Pereti:Lavabil Faianta

     Podele:Parchet Gresie

     Servicii:Administrare Menaj

     Stadiu Finisare:Finalizat

     Strazi:Asfaltate

     Structura Casa:Caramida

     Tip Imobil:Bloc Garsoniere

     Usa intrare:Metal

     Utilitati:Curent Apa Canalizare Telefon Internet Gaz CATV

     Vecinatati Spatii:Scoala/gradinita Banca Zona comerciala Autobuz Fastfood Trafic Pietonal Intersectie circulata Metrou Cinema Benzinarie Mall Restaurant/pub Supermarket Centru universitar

     Vedere:Laterala

     Zidarie:Caramida

Harta

Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe