Oferta a fost tranzactionata!

Grozavesti,Regie Residence,5/11,36mp,dec,la gri,73.900 Euro

Bucuresti,  Grozavesti

ID:Pyf001B3053

73.900€

Descriere garsoniera

O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita, dar cum ar fi ca si locuinta ta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul PYF REAL ESTATE ( www.pyfrealestate.ro) pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin.


           PYF REAL ESTATE va propune, prin agentul zonei George D, spre vanzare, o garsoniera, avand destinatie rezidentiala situata in zona Grozavesti, pe Str. Al Iacobescu, in complexul Regie Residence, la numai 200 de metri de statia de metrouGrozavesti dar si la 200 de metri  de mijloace de transport in comun ( 1,11, 105, 201, N110, N1) Garsoniera , situata la etajul 5/11, intr-un bloc avand o structura monolit , construit in anul 2023, este decomandata si are suprafata utila de 34mp si o suprafata construita de 36mp, avand 1 balcon cu o suprafata de 2mp. Garsoniera, confort 1, se vinde la stadiul " la gri", aceasta putand fi amenajata si finisata conform dorintelor viitorului proprietar. Blocul este izolat termic, scara imobilului fiind curata si intretinuta , avand .6 apartamente pe palier, avand interfon si lift. Costurile de intretinere sunt mici datorita izolarii folosite atat la imobil cat si la garsoniera,iar accesul in bloc este fata iar vederea este  mixta, departe de zgomotul traficului specific bulevardului. Garsoniera nu beneficiaza de loc de parcare acesta putand fi achizitionat separat  Nu aveti masina? Nu exista nici o problema, deoarece zona Lujerului  dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei.



         Curiozitatea va este starnita? Echipa PYF REAL ESTATE va invita la vizionare, pentru a vedea cu ochii dumnevoastra toate aceste avantaje, avantaje dobandite prin cumpararea acestei garsoniere la pretul de doar 73.900 Euro . Doriti mai multe informatii sau aceasta oferta nu este ceea ce cautati? Nici o problema! Echipa PYF REAL ESTATE este bucuroasa sa va ajute sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dumneavoastra si de aceea va invitam sa ne contactati | ID intern: Pyf001B3053



                                          Put You First nu este doar un motto, este misiunea noastra!


Pyf Real Estate percepe un comision de 50% din contravaloarea unei chirii lunare pentru intermedierea unei tranzactii de inchiriere sau 2% din valoarea de achizitie a unui bun imobil pentru intermedierea unei tranzactii de vanzare-cumparare. 


 


Caracteristici garsoniera

  • Zona: Grozavesti
  • Suprafata utila: 34 mp
  • Numar Dormitoare: 1
  • Compartimentare: decomandat
  • Etaj: 5/11
  • Numar Bai: 1
  • Numar Balcoane: 1
  • Numar Camere: 1
  • An Constructie: 2023
  • Locuri Parcare: 1/posibilitate in strada
  • Clasa Energetica: A

Caracteristici generale garsoniera

  •  Acces:Fata

     Balcoane:Nu este inchis

     Bucatarie:Da Inchisa

     Calorifere:Da

     Destinatie:Locuinta

     Ferestre:PVC

     Geam baie:Nu

     Incalzire:Centrala proprie

     Interfon:Da

     Izolatii termice:Exterior

     Lift:Lift

     Mobilat:Nemobilat Complet

     Pereti:Nefinisat Glet

     Podele:Nefinisat Sapa

     Servicii:Administrare Paza

     Stadiu Finisare:Finalizat

     Strazi:Asfaltate

     Structura Casa:Caramida

     Tip Imobil:Bloc

     Tip Structura Bloc:Monolit

     Usa intrare:Metal

     Utilitati:Curent Apa Canalizare Gaz CATV Internet

     Vecinatati Spatii:Cinema Fastfood Trafic Pietonal Intersectie circulata Benzinarie Piata Hotel Central Parc Mall Restaurant/pub Centru universitar Scoala/gradinita Metrou Autobuz Spatii industriale Centru logistic Terenuri Zona comerciala Banca Supermarket

     Vedere:Fata

     Zidarie:Caramida

Harta

Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe