Rahova | Garsoniera | 40mp | semidecomandata | B1537

Bucuresti,  Rahova

ID:Pyf011B1537

50.000€

Descriere garsoniera

O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita, dar cum ar fi ca si locuinta ta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul PYF REAL ESTATE ( www.pyfrealestate.ro) pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin.



PYF REAL ESTATE va propune, prin agentul zonei Ana M, spre vanzare, o garsoniera, avand destinatie de birou, locuinta, situata in zona Rahova, pe strada Dobun la numai 300 de metri de statia de STB si foarte aproape de Piata Rahova precum si de mijloace de transport in comun ( 226, 385, 122) Garsoniera, situata la etajul  P/8, intr-un bloc avand o structura de monolit, construit in anul 1985, este decomandata si are suprafata utila de 40 mp. Garsoniera are bucataria mobilata ( cuptor si plita incorporate, spatiu de luat masa, mobilier si baia apartamentului este dotata cu cada. Garsoniera beneficiaza de termoficare avand calorifere precum si toate utilitatile necesare. Blocul este reabilitat termic, scara imobilului fiind curata si intretinuta , avand 4 apartamente pe palier, avand interfon si lift. Garsoniera nu beneficiaza de loc de parcare, dar exista posibilitatea de a parca in zona. Nu aveti masina? Nu exista nici o problema, deoarece zona Rahova dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, avand in apropiere scoala/gradinita, restaurant/pub, mall, parc, hotel, benzinarie, intersectie circulata, trafic pietonal, fastfood Mc Donald' s, supermarket Mega Image, banca, zona comerciala, autobuz, Curiozitatea va este starnita? Echipa PYF REAL ESTATE va invita la vizionare, pentru a vedea cu ochii dumnevoastra toate aceste avantaje, avantaje dobandite prin cumpararea acestei garsoniera la pretul de doar 50 000 Euro .



Doriti mai multe informatii sau aceasta oferta nu este ceea ce cautati? Nici o problema! Echipa PYF REAL ESTATE este bucuroasa sa va ajute sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dvs si de aceea va invitam sa ne contactati pentru ca, impreuna, sa gasim cea mai buna solutie locativa pentru dumneavoastra. | ID intern: Pyf011B1537



Put You First nu este doar un motto, este misiunea noastra!



Pyf Real Estate percepe un comision de 50% din contravaloarea unei chirii lunare pentru intermedierea unei tranzactii de inchiriere sau 2% din valoarea de achizitie a unui bun imobil pentru intermedierea unei tranzactii de vanzare-cumparare. La semnarea contractului de inchiriere proprietarii percep, in avans, plata 1 luni de chirie si contravaloarea unei chirii ca si garantie contractuala!


Caracteristici garsoniera

  • Zona: Rahova
  • Suprafata utila: 40 mp
  • Numar Dormitoare: 1
  • Compartimentare: semidecomandat
  • Etaj: parter/8
  • Numar Bai: 1
  • Numar Camere: 1
  • An Constructie: 1985
  • Clasa Energetica: A

Caracteristici generale garsoniera

  •  Acces:Mixt

     Acces internet:Fibra optica Wireless

     Balcoane:Fara

     Bucatarie:Da Mobilata Utilata

     Calorifere:Da

     Destinatie:Birou Locuinta Locuinta/Birou

     Dotari:Interfon TV Dressing Aragaz Frigider Dependinte Jaluzele Senzor incendii Masina rufe Hota Cuptor microunde TV

     Electrocasnice:TV Hota Cuptor microunde Aragaz Frigider Masina de spalat rufe

     Ferestre:PVC

     Geam baie:Da

     Incalzire:Termoficare

     Interfon:Da

     Izolatii termice:Exterior

     Lift:Lift

     Mobilat:Complet Stare Buna Modern

     Pereti:Lavabil Faianta

     Podele:Parchet Gresie

     Servicii:Menaj Administrare

     Stadiu Finisare:Finalizat

     Strazi:Asfaltate

     Structura Casa:Caramida

     Tip Imobil:Bloc

     Tip Structura Bloc:Caramida

     Usa intrare:Metal

     Utilitati:Gaz Apa Curent CATV Internet

     Vecinatati Spatii:Autobuz Zona comerciala Banca Supermarket Trafic Pietonal Intersectie circulata Piata Scoala/gradinita Fastfood

     Vedere:Fata

     Zidarie:Caramida

Harta

Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe