Oferta a fost tranzactionata!

Militari, Apusului, Casa single,2 camere, 300mp total, mobilata/utilata complet

Bucuresti,  Militari

ID:Pyf001B1849

155.000€

Descriere casa / vila

O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita, dar cum ar fi ca si locuinta ta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul PYF REAL ESTATE pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin.


          PYF REAL ESTATE va propune, spre vanzare, o casuta cocheta, construita in anul 1960, situata in zona Militari-Apusului mai exact pe strada Begoniei,  in imediata apropiere a  mijloacelor de transport in comun ( autobuz 106) , situate la numai 200 de metri distanta. Imobilul, renovat si reabilitat in anul 2000, este construit din paianta cu tavan cu barne de lemn. Peretii interiori, ca si tavanul de altfel,  sunt placati cu rigips iar in camere avem parchet. Bucataria este inchisa si este finisata cu lavabil, gresie si faianta. In baie casei, pe langa mobilierul de baie gasim si cabina de dus. Ca si sistem de incalzire avem centrala termica proprie si calorifere casa beneficiind de toate utilitatile orasului. Casuta este compusa din 3 camere, avand 2 dormitor, 1 baie si 1 bucatarie are destinatie rezidentiala. La suprafata utila de 64mp se adauga o terasa de vara cu o suprafata de 25mp de pe care putem admira privelistea minunata pe care o avem asupra curtii de 230mp. Curtea este amenajata cu un mic colt de Rai, avand trandafiri, lacrimioare, pomi fructiferi si doi brazi care asigura umbrirea perfecta in zilele caniculare de vara. 



          Curtea poate fi extinsa si prin achizitia, ulterioara, a unei suprafete de 275 mp, ajungand sa aveti o curte libera de 505mp, cu o deschidere de 22ml, intr-o zona rezidentiala linistita, unde intimitatea este pusa pe primul loc



          Zona linistita cu trafic redus, ferita de aglomeratia urbana prea bine cunoscuta. Spatiu, confort, aer curat : sunt cateva dintre beneficiile acestui imobil pregatit pentru a deveni caminul dvs. Curiozitatea va este starnita? Echipa PYF REAL ESTATE va invita la vizionare, pentru a vedea cu ochii dumnevoastra toate aceste avantaje, avantaje dobandite prin cumpararea acestei casute la pretul de doar 155.000 Euro.



         Doriti mai multe informatii sau aceasta oferta nu este ceea ce cautati? Nici o problema! Echipa PYF REAL ESTATE , prin agentul zonei , suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dvs si de aceea va invitam sa ne contactati pentru ca, impreuna, sa gasim cea mai buna solutie locativa pentru dumneavoastra. ID intern: Pyf001B1849



 



 Pyf Real Estate percepe un comision de 50% din contravaloarea unei chirii lunare pentru intermedierea unei tranzactii de inchiriere sau 2% din valoarea de achizitie a unui bun imobil pentru intermedierea unei tranzactii de vanzare-cumparare.

Caracteristici casa / vila

  • Numar Camere: 2
  • Zona: Militari
  • Suprafata utila: 64 mp
  • Reper: APUSULUI
  • Strazi: Asfaltate
  • Numar Dormitoare: 1
  • Tip casa: Individuala
  • Numar Bai: 1
  • Numar Bucatarii: 1
  • An Constructie: 1960
  • Suprafata Teren: 300 mp
  • Acces: Pietonal
  • Front: 22 ml / nr fronturi 1
  • Destinatie: Locuinta
  • Clasa Energetica: A

Caracteristici generale casa / vila

  •  Acces auto:Acces auto

     Acces Casa:Pietonal

     Acces internet:Wireless

     Acoperis:Tabla

     Bucatarie:Mobilata Utilata Da

     Calorifere:Da

     Curte:Gradina

     Destinatie:Locuinta

     Dotari:Dressing Jaluzele TV Frigider Aragaz Aer Conditionat TV

     Ferestre Casa:Lemn

     Incalzire Casa:Centrala Termica

     Izolatii termice:Exterior

     Materiale:Alte

     Mobilat:Stare Buna Complet Modern

     Pereti:Faianta Lavabil

     Plansee:Nu Stiu

     Podele:Gresie Parchet

     Servicii:Administrare

     Stadiu Finisare:Finalizat

     Strazi:Asfaltate

     Structura Casa:Chirpici/Vaiuga

     Teren imprejmuit:Teren imprejmuit

     Tip Casa:Individuala

     Tip Curte:Individuala

     Utilitati:Gaz Canalizare Apa Curent

     Vecinatati Spatii:Supermarket Fastfood Trafic Pietonal Central Parc Mall

     Zidarie:Caramida

Harta

Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe