DrumulTaberei I Maracineni I 780mp I urbanism I B6547

Bucuresti,  Drumul Taberei

ID:Pyf004B6547

119.900€

Descriere teren

                               Imaginează-ți locuința perfectă, care să reflecte personalitatea ta și să satisfacă toate nevoile tale. Echipa noastră dedicată te va ajuta în căutarea locuinței ideale. Portofoliul nostru include exact ceea ce îți dorești tu și familia ta. Alege PYF REAL ESTATE pentru a transforma visul tău în realitate!


 



                                      Mark Twain spunea - Cumparati pamant, nu il vor mai putea reproduce- asigurandu-ne ca cea mai buna investitie imobiliara este cea facuta in teren.



   Pyf Real Estate va propune, prin agentul zonei Amalia G situat in zona Drumul Taberei - Maracineni, in imediata apropiere a strazii Prelungirea Ghencea, intr-o zona ideala pentru dezvoltarea unei case / vile / duplexuri sau chiar a unei afaceri ,zona fiind pretabila mai multor domenii de activitate. Terenul, in suprafata de 790 mp, avand un front stradal de 23 ml , are o forma dreptunghiulara si beneficiaza de toate utilitatile zonei (apa, gaz, canal, curent), acestea fiind situate pe teren. 



               Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contacactati !



                        Put You First nu este doar un motto, este misiunea noastra!


          Pyf Real Estate percepe un comision de 50% din contravaloarea unei chirii lunare pentru intermedierea unei tranzactii de inchiriere sau 3% din valoarea de achizitie a unui bun imobil pentru intermedierea unei tranzactii de vanzare-cumparare.


          Din cauza numarului mare de oferte si a fluctuatiei pietei imobiliare informatiile din oferta pot suferi modificari atat in sens apreciativ, cat si in sens depreciativ, de asemenea, este posibil sa nu mai fie de actualitate la momentul prezentarii. Pentru clarificarea acestor aspecte va rugam solicitati actualizarea ofertei/ ofertelor dorite! De asemenea Pyf Real Estate este operator de date cu caracter personal, in conformitate cu reglementarile in vigoare. Pentru vizionarea unei ofere din portofoliul nostru va trebui semnat un contract de colaborare iar agentii nostri va vor cere un act de identitate pentru a completa acest contract. Neprezentarea acestui act poate conduce la neprogramarea sau anularea vizionarii ofertei dorite.

Caracteristici teren

  • Zona: Drumul Taberei
  • Suprafata: 790 mp
  • Reper:
  • Fronturi: 1
  • Localizare: Intravilan
  • Deschidere: 24 ml
  • Tip teren: Construibil
  • Acces teren: Auto, Autobuz, Pietonal
  • Strazi: Asfaltate
  • Pretabil: Case / vile, Comercial, Hala / Depozit, Spalatorie Auto

Caracteristici generale teren

  •  Acces Teren:Pietonal Autobuz Auto

     Acces Utilitati:Pe Teren

     Strazi Teren:Asfaltate

     Teren Pretabil:Case / vile Hala / Depozit Comercial Spalatorie Auto

     Utilitati:Curent Apa Canalizare Gaz CATV Telefon Internet

     Vecinatati Spatii:Autobuz Zona comerciala Fastfood Benzinarie Spatii industriale Centru logistic Terenuri

Harta

Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe