Oferta a fost tranzactionata!

Militarii,Virtutii,230mp,D 11ml,intravilan,construibil,toate utiilittatile,114.900Euro

Bucuresti,  Militari

ID:Pyf001B3898

114.900€

Descriere teren

          Mark Twain spunea - Cumparati pamant, nu il vor mai putea reproduce- asigurandu-ne ca cea mai buna investitie imobiliara este cea facuta in teren.


             Pyf Real Estate va propune, prin agentul zonei George Dimitriu, spre vanzare, un teren situat  in zona Militari, in apropiere de soseaua Virtutii si a strazii Orsova, in imediata apropiere a mijloacelor de transport in comun ( tramvaiul 41 statia orsova si autobuzele 106,178, 434 statia Dezrobirii) , situate la numai 500 de metri, pe strada Intr. Cismelei , intr-o zona ideala pentru construirea casutei dorite. Terenul, intravilan, construibil, in suprafata de 230 mp, avand un front stradal de 11 ml, are o forma dreptunghiulara si beneficiaza de toate utilitatile ( apa, canal,curent) zonei, acestea fiind situate pe teren In acest moment pe teren se afla o constructie demolabila , compusa din 4 camere , constructie ce are o amprenta la sol de 139 mp. Conform  PUZ pe acest teren se poate construi un imobil cu regim de inaltime P+2. Din punct de vedere urbanistic terenul se afla in zona L1a - locuinte individuale si colective mici cu maxim P+2 niveluri situate in afara zonei protejate In acest moment avem pentru acest teren , ca si indicatorii urbanistici, un POT 70% si un CUT de 2mp.ADC/teren.mp, ceea ce inseamna ca acesta constructie va avea o amprenta maxima de 161 mp si o suprafata totala construita de 460 mp. Regimul maxim de inaltime pe care il poate avea viitoarea constructie ce va fi edificata pe acest teren este de maxim de P+2. Ca si vecinatati avem magazine de proximitate, gradinite, Profi, locuinte rezidentiale individuale, terenul fiind accesibil atat pietonal cat si auto, strazile fiind asfaltate.



              Doriti mai multe informatii sau aceasta oferta nu este ceea ce cautati? Nicio problema! Echipa PYF REAL ESTATE, prin specialistii ei, este bucuroasa sa va ajute sa alegeti cea mai buna oferta de investitie pentru dvs si de aceea va invitam sa ne contactati pentru ca, impreuna, sa gasim cea mai buna solutie. ID intern: Pyf001B3898



             * Incidenta pe Metru Patrat Construit reprezinta ponderea terenului in costul constructiei supraterane si se calculeaza astfel: PRET/ MP Teren impartit la CUT; ** Parametrii (POT/CUT/RH/ADC) aratati in oferta sunt cu titlu informativ, parametrii finali stabilindu-se concomitent cu obtinerea Autorizatiei de Construire;



                                                                                                                                       Put You First nu este doar un motto, este misiunea noastra!


Pyf Real Estate percepe un comision de 50% din contravaloarea unei chirii lunare pentru intermedierea unei tranzactii de inchiriere sau 2% din valoarea de achizitie a unui bun imobil pentru intermedierea unei tranzactii de vanzare-cumparare.


Din cauza numarului mare de oferte si a fluctuatiei pietei imobiliare informatiile din oferta pot suferi modificari atat in sens apreciativ, cat si in sens depreciativ, de asemenea, este posibil sa nu mai fie de actualitate la momentul prezentarii. Pentru clarificarea acestor aspecte va rugam solicitati actualizarea ofertei/ ofertelor dorite! De asemenea Pyf Real Estate este operator de date cu caracter personal, in conformitate cu reglementarile in vigoare. Pentru vizionarea unei ofere din portofoliul nostru va trebui semnat un contract de colaborare iar agentii nostri va vor cere un act de identitate pentru a completa acest contract. Neprezentarea acestui act poate conduce la neprogramarea sau anularea vizionarii ofertei dorite.

Caracteristici teren

  • Zona: Militari
  • Suprafata: 230 mp
  • Reper: Virtutii
  • Fronturi: 1
  • Localizare: Intravilan
  • Deschidere: 11 ml
  • Tip teren: Construibil
  • Acces teren: Auto, Pietonal
  • Strazi: Asfaltate
  • Pretabil: Birouri, Case / vile

Caracteristici generale teren

  •  Acces Teren:Pietonal Auto

     Acces Utilitati:Pe Teren

     Alte Caracteristici Teren:Oportunitate de investitie Teren imprejmuit Iluminat stradal

     Constructie Teren:Demolabila

     Strazi Teren:Asfaltate

     Teren Pretabil:Case / vile Birouri

     Urbanism:Fara

     Utilitati:Curent Apa Canalizare Gaz CATV Internet

     Vecinatati Spatii:Zona comerciala Parc Restaurant/pub Scoala/gradinita

Harta

Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe